Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. március 13., kedd

Imádom - Gossip Girl

Egyébként is megszállott tini sorozat és Disney Channel rajongó és mindenre vevő vagyok amin rajta a 12-es karika, de a Gossip Girlt nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik nem rajonganak a nevetséges szerelmi drámákért és az angyalian naív középiskolás varázsló tanoncokért :) Főleg az újabb évadokat. (egyébként most adják az 5. évadot a The CW-n) A sori egy csapat rendkívül "átlagos" kamasz  életét mutatja be. (Akiket aligha figyelmen kívül hagyhatóan kb 25 éves színészek játszanak, amikor a történet szerint még csak 16 évesek - de ettől tekintsünk most el...) Ők az Upper East Side-on élnek és tevékenykednek New Yorkban, amúgy dús gazdagok, bármit megtehetnek, megvehetnek és azzal tengetik szerény kis életüket, hogy egymás magánéletében vájkálnak egy blogger, a Gossip Girl segítségével. Nem rossz, csak nem szabad egymás után sok részt megnézni, mert egykönnyen besokall az ember a sok kavarástól :) 
Itthon régebben a Cool tv-n adtak le egy-két évadot, de a követők igazából az internet adta lehetőségekre vannak kárhoztatva, ha figyelemmel akarják kísérni a sorozatot. Hétvégén a nővéremmel néztem a tévét és teljesen véletlenül az RTL Klub vasárnap kora délutáni műsorsávjában ráleltem A pletykafészek 1. évadának 1. részére. Tehát ha eddig nem követted itt az idő!
Amiért érdemes nézni, azok a csodás ruhák és cipők, amiket egy normális ember nem venne amúgy meg magának, mert kb. egy éves fizetésébe kerül egy-egy designer ruha, amit a 15-16 éves suhancok viselnek a jótékonysági bálokon :) A minőség majdhogynem már kézzel fogható, szinte már érzed az ujjaid között a kasmír tapintását!
Nem ajánlom, hogy bárki elcsábuljon, hacsak nem engedheti meg magának 1000 %-ig, nézni szabad és ihletet meríteni is szabad, sőt kötelező!

Inspiráció gyanánt néhány kép a sorozatból, amiről bővebben a The CW oldalán olvashatsz és a teljes epizódokat is megnézheted.


















Forrás: www.cwtv.com

Ja és az én kedvenc karakterem Chuck Bass. Ördögi és szexi, főleg ebben a piros-fekete kombóban  :) xoxo 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése