Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. július 30., hétfő

Ruha átalakítás - esküvői outfit

Nyár elején esküvőre voltam hivatalos, itt írtam már erről egy kicsit. Kaptam képet az esküvőről, a többi csajszit levágtam, bár ők még sokkal csinibbek voltak, mint én, de engedély nélkül nem akartam őket feltenni :)
Íme az outfit:




Az alap a királykék ruha volt, New Look (turiztam, 2500 Ft volt leértékelve), kicsit rövidnek éreztem, ezért vettem hozzá ezt a nude anyagot, és az aljára toldattam a nagyon zseniális nagybátonyi varrónőmmel, Zsuzsikával. Én alapból nem terveztem a bolerót, csak a vállpántot, de Anyukám (akinek amúgy rendkívül bosszantó módon, mindig igaza van!) erőltette és nagyon igaza lett, azzal lett tökéletes az összkép, ráadásul kicsit hűvös volt a vacsora helyszínén, szóval kellett az a boleró na :).
Végül saját borítéktáskára nem sikerült szert tennem, ezért Évi barátnőmtől kértem kölcsön, az ő arany borítéktáskáját, szerintem jól ment a ruhához. Ezúton is köszönöm :)
Ti szoktatok átalakíttatni megunt, vagy turizott ruhákat? 

2 megjegyzés:

  1. Éljen a peplum! :) Tervezten valami hasonló ruha beszerzését...amig fel nem próbáltam egyet...és nekem nem áll jól... de te csini vagy, és a táskát azóta én is elvittem már vacsizni :)

    VálaszTörlés