Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. február 26., vasárnap


A stílusosság nem azt jelenti, hogy valaki őrülten követi a divatot. Maga a stílus szó egyediséget tükröz és segít felfedni egy személy karakterét.   Egy stílusos nő pontosan tudja, mi az ami jól áll neki és mi az ami kiemeli az előnyös részeket.

  1. Szabadulj meg azoktól a ruháidtól amiket nem hordasz, amiket már rég ki akartál dobni csak valami mindig visszatartott. Így helyet csinálunk az új és stílusodhoz illő ruháknak.
  2. Kísérd figyelemmel, hogy a hírességek hogyan öltözködnek, hogyan kombinálják a ruhadarabokat. Olvass divatmagazinokat.
  3. A klasszikus kombinációkkal soha nem nyúlhatsz mellé, így ha nem vagy biztos a jó szín párosításban, válaszd ezeket: fekete-fekete, fekete-fehér, szürke-fehér. Illetve bármilyen szín feketével való kombinációja jó választás.
  4. Ne félj kísérletezni új színekkel, divattal. Próbálj fel minél több variációt, ez segít meghatározni a saját stílusod.
  5. A ruháidnak passzolnia kell a sminkeddel, hajaddal és kiegészítőiddel.
+1 tipp:

  Szeresd önmagad! A ragyogó külsőhöz elengedhetetlen, hogy jóban légy önmagaddal. Sorolj fel       legalább 5 külső-belső tulajdonságot, amit szeretsz magadon. Mindennél fontosabb a pozitív kisugárzás, s ezt csak úgy érheted el, ha szereted önmagad. Hidd el, hogy gyönyörű vagy, és az is leszel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése