Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. május 21., hétfő

20's style dresses

A 20-as évek divatja, annyira különbözött mindentől, ami előtte volt a divat és ami utána lett, hogy a mai napig bármikor felismerheted egy ruhán, ha a 20-as évek stílusában készült. Ekkoriban a női divat sokkal maszkulinabbá vált, mint előtte, eltűnt a derék, a mell, a fenék, szóval egészen kisfiús külsővel táncikáltak a bárokban jazz-re pörgő, tipikusan bubi-frizurás nők és hozzájuk igen hasonló férfiak :) Tevékenyen részt vett a divat ilyetén alakításában Coco Chanel, aki maga is nagyon vékony, kisfiús alkattal rendelkezett.

Forrás: www.sodahead.com
Nekem esélyem sincs egy ilyen stílusú ruhát valaha is viselni, tekintve, hogy van mellem is és fenekem is elég nagy méretben, tehát mondhatni kiestem :) Ellenben ha Te is vékonyka vagy, pont neked találták ki ezt a stílust, 2012-ben is megtalálhatod a modernizált változatát és abszolút trendi és különlegesen elegáns lehetsz, ha ilyen ruhát viselsz. 

Natalie Portman például ékes példája annak, hogy lehet valaki hihetetlenül szexi nagy cicik és nagy fenék nélkül is.

Forrás: www.diet-weight-lose.com
Ha kedvet kaptál a 20-as évekhez nézd meg EZT A RUCIT a Fashion Gallery Webshopban. :)


puszik  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése