Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. szeptember 3., hétfő

Classic

Szétnéztem a szekrényemben és megállapítottam, hogy amit legeslegelősször  be kell szereznem az őszi kollekciómba az egy blézer! Nagyon praktikus, ebben az össze-vissza időben, amikor reggel-este-éjjel tök hideg, napközben meg tök meleg van, abszolút a legjobb választás! :) Nincs is ennél sokoldalúbb ruhadarab, attól függően, hogy mivel kombinálod a sima nappali viselettől a randi szerkóig minden lehet! Ha lazább akarsz lenni válaszd a farmer anyagút, vagy egy színes darabot, ha komolyabb benyomást szeretnél kelteni a fekete jó alternatívája lehet a szürke vagy a sötétkék. Az a helyzet, hogy én imádom a nyarat, a meleget, a strandot... de azt el kell ismerni, hogy az ősz sok további csodás ruhadarab viselését hozza magával pl. trench kabátok, kardigánok, csizmák stb... találjunk valami jót is ebben az egész ősz-dologban ;)

Én ezt szeretném legesjobban: :)

Forrás:www.hm.com
A sztárok is gyakran folyamodnak ehhez a méltán népszerű ruhadarabhoz:

Forrás: www.werdyo.com

Forrás: www.fashionbombdaily.com

Forrás: www.celebrityfashionista.com

Íme néhány blézer tőlünk:

ZARA BLÉZER

3/4-ES BLÉZER

CSÍKOS MANGO BLÉZER
Nézzetek be további blézerekért a WEBSHOPBA vagy az új nagybátonyi boltunkba (az Önkormányzattal szemben a középső pavilon ;) ) Kellemes őszt mindenkinek ! :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése