Fashion, Celebrities, Style

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható..."
Giorgio Armani

2012. március 6., kedd

Imádom - MAD MEN

Egyik kedvenc sorozatom a Mad Men hamarosan új évaddal jelentkezik. A sorozat alapvetően egy reklámügynökségen játszódik az 1960-as években New Yorkban és nagyban hozzájárult a 60-as évek divatelemeinek visszatéréséhez.(A sorozatról itt bővebben olvashattok) 
Engem már az első rész óta odaszögezett a képernyő elé, nem feltétlenül a társadalomkritikai vonal miatt, bár az is figyelemre méltó. Legfőképp két dologgal nyűgözött le. Az egyik a gyönyörűséges nőies ruhák és cipők, a másik meg az, ahogyan mindenhol mindenféle gátlás nélkül rágyújtanak. Hát igen, az első rész épp azzal indul, hogy valami új reklámot kéne kitalálni a cigarettának, merthogy az hogy egészséges az "új" egészségügyi kutatások alapján nem állja meg a helyét. :) Szóval nekem érdekes az, hogy ilyen szabadon kezelik a dohányzás kérdését (az egyik főszereplő hölgy mosogatás közben is bagózott már), ez ma már elképzelhetetlen lenne.
A kedvenc karakterem Joan Holloway, akit Christina Hendricks alakít, ő különösen nagy hatással volt az elmúlt években a normális női méret ismételt megjelenésére a divatban. Maga a nagy betűs NŐ. Gyönyörű és szexis és abszolút nem XS-es méret :)

Forrás:www.fhm.com


Inspiráció gyanánt, ha szeretnétek kipróbálni a mad man-style-t, íme néhány promó fotó a sorozatról:

Forrás:www.sorozatjunkie.hu
Forrás:www.amctv.com
Forrás:www.amctv.com
Forrás:www.amctv.com
Forrás:www.amctv.com

A Mad Men őrület már odáig fokozódott, hogy a Banana Republic külön Mad Men kollekcióval jött ki tavaszra. A ruhák igazán szépek és nagyon autentikusak, hiszen a sorozat jelmeztervezőjével Janie Bryant-tel együttműködve állították össze a kollekciót. (A kollekciót itt nézhetitek meg)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése